Moderne bagerhåndværk​

Få den perfekte fejring med en studenterkage

Vi har kagen til dit studentergilde

Skal du holde et studentergilde, og ønsker du at gøre fejringen til noget ud over det sædvanlige? Så kan vi ved Ølstykke Bageri og Conditori tilbyde dig en studenterkage, der er tilpasset dig og din fest. Vi har et bredt udvalg af fristende studenterkager, som vil imponere dig og dine gæster og smage fantastisk.

Med mere end 125 års erfaring har vi leveret kage til studenterfester i hele vores lokalområde omkring Ølstykke, eksempelvis i Jyllinge og Stenløse. Vi ved, hvor stor og vigtigt en dag det er for studenten, og vi ønsker derfor at lave en studenterkage, der kan leve op til den helt særlige dag, og være noget, I husker længe efter.

Vælg din studenterkage ud fra vores store udvalg

I vores bageri står konditorerne hver eneste dag og bager et stort udvalg af alt fra traditionelle lagkager til unikke speciallavede kager efter kundens særlige behov. Du kan derfor også lade fantasien få frit løb, når du skal vælge din studenterkage. Du er også velkommen til at komme forbi bageriet og se vores store udvalg af kager, så du kan lade dig inspirere.

Vi sætter en ære i at kombinere traditionelle bagermetoder med moderne teknikker og kreativitet. Vores erfarne bagermestre skaber unikke studenterkager og kan eksempelvis lave en personlig version af den populære studenterhue kage.

Kontakt os og hør mere om vores kager

Hvis du vil høre mere om dine muligheder, eller du vil bestille en studenterkage hos os, så skal du endelig bare kontakte os!

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den perfekte kage, der vil give dig og dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse.

Har du spørgsmål til bageren?

Skriv til os i dag

​Hvis du har spørgsmål, specielle forespørgsler eller ønsker, så sidder vores bagere og medarbejdere klar til at hjælpe. Skriv til os i dag!​

Ønsker du blot at lægge en bestilling, bedes du benytte vores online webshop

OBS: Der kan gå op til 1-2 dage før vi besvarer din henvendelse. Er det akut skal du ringe ind på 47 17 80 01.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder betyder alt​

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Verdens bedste romkugler!"

Hos Ølstykke Bageri laver de de lækreste brød og verdens bedste romkugler! Jeg vil til enhver tid anbefale alle at svinge en tur forbi bageriet!

Det er også nogle rigtige søde ejere og personale de har.

Jeanett Garde

​★★★★★

"Det hele var lækkert"

Vi bestilte en kagemand lavet som studenterbrød. Ydermere følger der 20 teboller med i prisen. Det hele var lækkert og frisk bagt. Friskbagt brød og perfekt til børn.

Lykke Flindt Tyrrell

​★★★★★

"Masser af glasur!"

Hold da op, nogle lækre studenterbrød ! Har netop indtaget dagens indkøb, og det er de bedste studenterbrød, jeg nogen sinde har smagt. Sprød bund, frisk kage og masser af glasur!

Heidi Kristensen

Kom på besøg hos bageren

Vores to bagerbutikker og caféer ligger i hjertet af Ølstykke. Kig ind i en af butikkerne eller i en af caféerne. Du kan også kontakte os, hvis du har nogle specielle ønsker til vores bagere eller konditorer.

Bageri gennem 125 år

Altid fokus på den gode smag

Dygtige bagere og godt håndværk

Skriv til os på info@olstykkebageri.dk

eller ring på telefon: ​47 17 80 01

Se vores seneste kontrolrapport:

Ølstykke: 

banner_gul_99x32

Egedal:

banner_gul_99x32

Følg med på de sociale medier:

facebook   instagram

Følg os på Facebook

Ølstykke Bageri og Conditori

Stationstorvet 1

3650 Ølstykke

Åbningstider:
​Man-fre 5:30 - 17.00
​Lørdag - Søndag: 6.00 - 16.00
​Hellige dage: 6.00 - 14.00
​Lukket d. 25/12 og 1/1. 

Dronning Dagmars Vej 202

3650 Ølstykke

CVR: 43363360

​Åbningstider:
​Man-fre: 6.30 - 18.00
​Lørdag - Søndag: 7.00 - 16.00
​Hellige dage: 7.00 - 14.00
​Lukket d. 25/12 og 1/1.