Moderne bagerhåndværk​

Frisk levering af brød hjem til dig

Bager med levering til din hoveddør

Få leveret morgenbrød, friske kager eller desserten til din fest – lige til din hoveddør! Hos Ølstykke Bageri og Conditori ApS – dit lokale bageri med mere end 125 års erfaring – tilbyder vi levering af brød hjem til dig Ølstykke og omegn, herunder Stenløse og Jyllinge. Med bager levering kan du vågne op til friskbagt brød i weekenden, eller lækre kager til søndagskaffen – uden at skulle forlade hjemmet.

Hos os får du ikke bare friskbagt brød, men også traditionel bagerkvalitet og enestående smag. Her finder du en bager med levering af alle vores lækkerier, mens vi også gerne tager specialordre, hvis du skal have leveret brød og kager til større arrangementer.

Fleksibel og pålidelig udbringning af brød

Vores levering af brød er både bekvem, fleksibel og pålidelig. Vi tilbyder et bredt udvalg af brød og konditorvarer, herunder morgenbrød, kagemænd og -koner, bryllupskager, dåbskager, fødselsdagskager, jordbærtærter, konfirmationskager, studenterkager, sandwich og meget, meget andet.

Vores konditorer arbejder hårdt for at imødekomme dine specifikke behov, så du kan nyde det lækre bagværk, når du har brug for det.

Med 125 års erfaring som bager er du sikret altid at få brød og kage af højeste kvalitet i vores bageri. Vi er stolte af vores håndværk og vores evne til at levere en smagsoplevelse, der overgår dine forventninger.

Bestil levering af brød og kager i dag

Står du og leder efter en bager med levering af brød og kager? Så skal du endelig bare ringe eller skrive til os og bestille dit bagværk. Hvis du skal holde et større arrangement og i den forbindelse skal have leveret brød eller kage, så er du også velkommen til at komme ned i vores bageri, hvor du kan se vores store udvalg og få bestilt din levering.

Har du spørgsmål til bageren?

Skriv til os i dag

​Hvis du har spørgsmål, specielle forespørgsler eller ønsker, så sidder vores bagere og medarbejdere klar til at hjælpe. Skriv til os i dag!​

OBS: Der kan gå op til 1-2 dage før vi besvarer din henvendelse. Er det akut skal du ringe ind på 47 17 80 01.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder betyder alt​

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Verdens bedste romkugler!"

Hos Ølstykke Bageri laver de de lækreste brød og verdens bedste romkugler! Jeg vil til enhver tid anbefale alle at svinge en tur forbi bageriet!

Det er også nogle rigtige søde ejere og personale de har.

Jeanett Garde

​★★★★★

"Det hele var lækkert"

Vi bestilte en kagemand lavet som studenterbrød. Ydermere følger der 20 teboller med i prisen. Det hele var lækkert og frisk bagt. Friskbagt brød og perfekt til børn.

Lykke Flindt Tyrrell

​★★★★★

"Masser af glasur!"

Hold da op, nogle lækre studenterbrød ! Har netop indtaget dagens indkøb, og det er de bedste studenterbrød, jeg nogen sinde har smagt. Sprød bund, frisk kage og masser af glasur!

Heidi Kristensen

Kom på besøg hos bageren

Vores to bagerbutikker og caféer ligger i hjertet af Ølstykke. Kig ind i en af butikkerne eller i en af caféerne. Du kan også kontakte os, hvis du har nogle specielle ønsker til vores bagere eller konditorer.

Bageri gennem 125 år

Altid fokus på den gode smag

Dygtige bagere og godt håndværk

Skriv til os på info@olstykkebageri.dk

eller ring på telefon: ​47 17 80 01

Se vores seneste kontrolrapport:

banner_gul_99x32

Følg med på de sociale medier:

facebook   instagram

Følg os på Facebook

Ølstykke Bageri og Conditori

Stationstorvet 1

3650 Ølstykke

Åbningstider:
​Man-fre 5:30 - 17.00
​Lørdag - Søndag: 6.00 - 16.00
​Hellige dage: 6.00 - 14.00
​Lukket d. 25/12 og 1/1. 

Dronning Dagmars Vej 202

3650 Ølstykke

CVR: 43363360

​Åbningstider:
​Man-fre: 6.30 - 18.00
​Lørdag - Søndag: 7.00 - 16.00
​Hellige dage: 7.00 - 14.00
​Lukket d. 25/12 og 1/1.