Moderne bagerhåndværk​

Forkæl konfirmanden med vores kage til konfirmation

Leder du efter den perfekte konfirmationskage?

Står du og er ved at arrangere en konfirmation, og kunne du tænke dig at forkæle konfirmanden med en helt særlig kage? Så kan vi i Ølstykke Bageri og Conditori hjælpe dig. Vi har nemlig specialiseret os i at skabe udsøgte kager til konfirmationer, som bidrager til festen og giver en unik smagsoplevelse til både dig, dine gæster og det unge menneske, I alle fejrer på den særlige dag.

Som et traditionelt bageri, der har leveret god smag og godt håndværk i over 125 år, sætter vi en dyd i at lave både velsmagende og flotte konfirmationskager. Hvis du skal holde en konfirmationsfest i lokalområdet omkring Ølstykke, herunder Stenløse eller Jyllinge, så er vi parate til at levere den perfekte kage til konfirmationen.

Få en speciallavet kage til konfirmation

Vi har en lang historie med at levere førsteklasses kager til fester og fejringer. Vi bruger de bedste ingredienser og er stolte af vores traditionelle håndværk, som sikrer enestående smagsoplevelser og visuelt imponerende kager.

Vi forstår, at en konfirmationskage er et vigtigt element i festen, og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder et bredt sortiment af konfirmationskager, lige fra klassiske lagkager til moderne designkager.

Uanset om du leder efter en klassisk kage til konfirmation, en sjov og farverig kreation eller en helt unik og personlig kage, så har vi kagen til dig. Vores konditorer er også glade for at imødekomme særlige ønsker og skræddersy kagen til konfirmanden, du skal fejre.

Få et uforpligtende tilbud på din drømmekage i dag

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på den perfekte kage til konfirmation. Lad os sammen skabe en uforglemmelig konfirmationsfest med en smuk og velsmagende kage.

Har du spørgsmål til bageren?

Skriv til os i dag

​Hvis du har spørgsmål, specielle forespørgsler eller ønsker, så sidder vores bagere og medarbejdere klar til at hjælpe. Skriv til os i dag!​

Ønsker du blot at lægge en bestilling, bedes du benytte vores online webshop

OBS: Der kan gå op til 1-2 dage før vi besvarer din henvendelse. Er det akut skal du ringe ind på 47 17 80 01.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder betyder alt​

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Verdens bedste romkugler!"

Hos Ølstykke Bageri laver de de lækreste brød og verdens bedste romkugler! Jeg vil til enhver tid anbefale alle at svinge en tur forbi bageriet!

Det er også nogle rigtige søde ejere og personale de har.

Jeanett Garde

​★★★★★

"Det hele var lækkert"

Vi bestilte en kagemand lavet som studenterbrød. Ydermere følger der 20 teboller med i prisen. Det hele var lækkert og frisk bagt. Friskbagt brød og perfekt til børn.

Lykke Flindt Tyrrell

​★★★★★

"Masser af glasur!"

Hold da op, nogle lækre studenterbrød ! Har netop indtaget dagens indkøb, og det er de bedste studenterbrød, jeg nogen sinde har smagt. Sprød bund, frisk kage og masser af glasur!

Heidi Kristensen

Kom på besøg hos bageren

Vores to bagerbutikker og caféer ligger i hjertet af Ølstykke. Kig ind i en af butikkerne eller i en af caféerne. Du kan også kontakte os, hvis du har nogle specielle ønsker til vores bagere eller konditorer.

Bageri gennem 125 år

Altid fokus på den gode smag

Dygtige bagere og godt håndværk

Skriv til os på info@olstykkebageri.dk

eller ring på telefon: ​47 17 80 01

Se vores seneste kontrolrapport:

Ølstykke: 

banner_gul_99x32

Egedal:

banner_gul_99x32

Følg med på de sociale medier:

facebook   instagram

Følg os på Facebook

Ølstykke Bageri og Conditori

Stationstorvet 1

3650 Ølstykke

Åbningstider:
​Man-fre 5:30 - 17.00
​Lørdag - Søndag: 6.00 - 16.00
​Hellige dage: 6.00 - 14.00
​Lukket d. 25/12 og 1/1. 

Dronning Dagmars Vej 202

3650 Ølstykke

CVR: 43363360

​Åbningstider:
​Man-fre: 6.30 - 18.00
​Lørdag - Søndag: 7.00 - 16.00
​Hellige dage: 7.00 - 14.00
​Lukket d. 25/12 og 1/1.