Jordbærtærte lavet med de bedste råvarer​

Kagen der passer til enhver anledning

En jordbærtærte er et populært valg blandt danskerne, når der skal kage på bordet. Jordbærtærten passer da også perfekt til enhver anledning. Den kan nydes på en varm sommerdag til kaffen, når lækkersulten melder sig, eller den kan serveres for gæsterne i haven. Mange vælger også at bestille en jordbærtærte til festlige begivenheder som f.eks. fødselsdag og dåb.

Kombinationen af jordbær, chokolade og vanilje er smage, som stort set alle kan lide, så hvis du skal have en kage med på jobbet, servere den på søndagsbordet eller købe en ”bare fordi”-kage, så er jordbærtærten et oplagt valg.​

Er du på jagt efter den lækre og velsmagende kage? Hos Ølstykke Bageri og Conditori sælger vi selvfølgelig også jordbærtærter, så du behøver ikke selv at stå i køkkenet for at nyde den skønne tærte. Vores butik ligger i Ølstykke, og mange af vores kunder kommer derfor fra lokalområdet samt Stenløse, Jyllinge og omegn.

Vi lægger vægt på god smag og godt håndværk

Vi er et bageri, der går højt op i både god smag og godt håndværk. Vi har eksisteret i 125 år, og vi er en traditionel bager med en høj faglig stolthed. For at sikre den gode smag bruger vi de bedste råvarer, herunder blandt andet 100 % dansk mel.

En klassisk dansk jordbærtærte

En jordbærtærte er en dansk kage, der både kan spises til dessert og til kaffen. Kagen kan enten være lavet af en mazarinbund eller en mørdejsbund, men består altid af friske jordbær, blød vaniljecreme og fyldig chokolade. Nogle vælger at lægge et lag gele oven på de friske jordbær, mens andre vælger at undlade geleen.

Hvilken jordbærtærte er din favorit? Kig forbi vores butik og prøv vores!

Vi har også en lille café, hvor du kan nyde en af vores mange lækre brød og kager sammen med en kop kaffe.​

Har du spørgsmål til bageren?

Skriv til os i dag

​Hvis du har spørgsmål, specielle forespørgsler eller ønsker, så sidder vores bagere og medarbejdere klar til at hjælpe. Skriv til os i dag!​

OBS: Der kan gå op til 1-2 dage før vi besvarer din henvendelse. Er det akut skal du ringe ind på 47 17 80 01.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder betyder alt​

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Verdens bedste romkugler!"

Hos Ølstykke Bageri laver de de lækreste brød og verdens bedste romkugler! Jeg vil til enhver tid anbefale alle at svinge en tur forbi bageriet!

Det er også nogle rigtige søde ejere og personale de har.

Jeanett Garde

​★★★★★

"Det hele var lækkert"

Vi bestilte en kagemand lavet som studenterbrød. Ydermere følger der 20 teboller med i prisen. Det hele var lækkert og frisk bagt. Friskbagt brød og perfekt til børn.

Lykke Flindt Tyrrell

​★★★★★

"Masser af glasur!"

Hold da op, nogle lækre studenterbrød ! Har netop indtaget dagens indkøb, og det er de bedste studenterbrød, jeg nogen sinde har smagt. Sprød bund, frisk kage og masser af glasur!

Heidi Kristensen

Kom på besøg hos bageren

Vores to bagerbutikker og caféer ligger i hjertet af Ølstykke. Kig ind i en af butikkerne eller i en af caféerne. Du kan også kontakte os, hvis du har nogle specielle ønsker til vores bagere eller konditorer.

Bageri gennem 125 år

Altid fokus på den gode smag

Dygtige bagere og godt håndværk

Skriv til os på info@olstykkebageri.dk

eller ring på telefon: ​47 17 80 01

Se vores seneste kontrolrapport:

banner_gul_99x32

Følg med på de sociale medier:

facebook   instagram

Følg os på Facebook

Ølstykke Bageri og Conditori

Stationstorvet 1

3650 Ølstykke

Åbningstider:
​Man-fre 5:30 - 17.00
​Lørdag - Søndag: 6.00 - 16.00
​Hellige dage: 6.00 - 14.00
​Lukket d. 25/12 og 1/1. 

Dronning Dagmars Vej 202

3650 Ølstykke

CVR: 43363360

​Åbningstider:
​Man-fre: 6.30 - 18.00
​Lørdag - Søndag: 7.00 - 16.00
​Hellige dage: 7.00 - 14.00
​Lukket d. 25/12 og 1/1.