Fødselsdagskage til både store og små​

Bestil en kage til fødselsdag

Har du fødselsdag, og har du lovet at tage en kage med på jobbet, eller har du inviteret familien til fødselsdag derhjemme? Skal du holde fødselsdag for dit barn, og ønsker du at overraske med en flot fødselsdagskage?

Hos Ølstykke Bageri og Conditori tilbyder vi et bredt udvalg af fødselsdagskager af enhver slags, og vi kan naturligvis også sammensætte lige netop den kage, som du kunne tænke dig.

Vi har 125 års erfaring, og vi har en central beliggenhed i Ølstykke. Derfor er vores bageri og konditori også velbesøgt af kunder fra vores eget lokalområde samt fra andre omkringliggende områder såsom både Jyllinge og Stenløse. Vi har dog også mange kunder, der kommer længere væk fra for at bestille vores velsmagende og festlige kager.

Få inspiration til valg af fødselsdagskage

Vi har et stort sortiment af festlige kager til enhver anledning. Du kan f.eks. vælge en lækker jordbærtærte, hvis du ønsker at vælge en klassisk kage, som stort set alle kan lide. Det vil være et sikkert hit, uanset om du skal købe en fødselsdagskage til arbejdet eller festen derhjemme.

En kagemand eller kagekone er også et populært valg til fødselsdage. Mange køber kagemanden eller -konen til deres børn, men det er også et festligt valg til voksne. Du kan f.eks. vælge, om den skal være lavet af brunsviger, vandbakkelse eller kanelstang.

Endelig kan du selvfølgelig også vælge en lagkage, der bliver sammensat efter dine individuelle ønsker i forhold til smage, og vi kan pynte den, præcis som du ønsker den. Uanset hvilken type fødselsdagskage du vælger at bestille fra vores konditori, så kan du være sikker på, at vi har et stort fokus på både det gode håndværk og den gode smag.

Kig forbi eller kontakt os for bestilling

Du er altid velkommen til enten at kigge forbi vores butik eller at kontakte os for at bestille en flot og velsmagende fødselsdagskage. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte lige netop den kage, som du kunne tænke dig.​

Har du spørgsmål til bageren?

Skriv til os i dag

​Hvis du har spørgsmål, specielle forespørgsler eller ønsker, så sidder vores bagere og medarbejdere klar til at hjælpe. Skriv til os i dag!​

OBS: Der kan gå op til 1-2 dage før vi besvarer din henvendelse. Er det akut skal du ringe ind på 47 17 80 01.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder betyder alt​

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Verdens bedste romkugler!"

Hos Ølstykke Bageri laver de de lækreste brød og verdens bedste romkugler! Jeg vil til enhver tid anbefale alle at svinge en tur forbi bageriet!

Det er også nogle rigtige søde ejere og personale de har.

Jeanett Garde

​★★★★★

"Det hele var lækkert"

Vi bestilte en kagemand lavet som studenterbrød. Ydermere følger der 20 teboller med i prisen. Det hele var lækkert og frisk bagt. Friskbagt brød og perfekt til børn.

Lykke Flindt Tyrrell

​★★★★★

"Masser af glasur!"

Hold da op, nogle lækre studenterbrød ! Har netop indtaget dagens indkøb, og det er de bedste studenterbrød, jeg nogen sinde har smagt. Sprød bund, frisk kage og masser af glasur!

Heidi Kristensen

Kom på besøg hos bageren

Vores to bagerbutikker og caféer ligger i hjertet af Ølstykke. Kig ind i en af butikkerne eller i en af caféerne. Du kan også kontakte os, hvis du har nogle specielle ønsker til vores bagere eller konditorer.

Bageri gennem 125 år

Altid fokus på den gode smag

Dygtige bagere og godt håndværk

Skriv til os på info@olstykkebageri.dk

eller ring på telefon: ​47 17 80 01

Se vores seneste kontrolrapport:

banner_gul_99x32

Følg med på de sociale medier:

facebook   instagram

Følg os på Facebook

Ølstykke Bageri og Conditori

Stationstorvet 1

3650 Ølstykke

Åbningstider:
​Man-fre 5:30 - 17.00
​Lørdag - Søndag: 6.00 - 16.00
​Hellige dage: 6.00 - 14.00
​Lukket d. 25/12 og 1/1. 

Dronning Dagmars Vej 202

3650 Ølstykke

CVR: 43363360

​Åbningstider:
​Man-fre: 6.30 - 18.00
​Lørdag - Søndag: 7.00 - 16.00
​Hellige dage: 7.00 - 14.00
​Lukket d. 25/12 og 1/1.